Medlemmer

Organisasjonsnummer: 913 738 047 Kontonummer: 1503 49 93707

Medlemmer

Sverre Riise studerte med professor Ingemar Roos ved Norges musikkhøgskole og ble uteksaminert med høyeste karakter i 1996.

Fra han ble uteksaminert har han vært solotrombonist i Den Norske Operas Orkester (1996) og Kringkastingsorkesteret hvor han også er i dag. Han har også vært alternerende solotrombonist i Malaysias filharmoniske orkester i to perioder i 2000-2001 og i 2006.

Han har ved flere anledninger vært solist med Kringkastingsorkesteret, Oslo Sinfonietta og Ensemble Ernst. Sverre underviser trombone på Barratt Due musikkinstitutt.

Petter Winroth studerte ved Musikhögskolan i Göteborg hos professor Ingemar Roos, og tok sin avsluttende eksamen våren 2004.

Allerede i august 2004 tiltrådte han stillingen som alternerende solotrombonist i Kringkastingsorkesteret. Her har han jobbet siden, kun avbrutt av et år som solotrombonist i Malaysias filharmoniske orkester sesongen 2007/8.

Petter er en begavet arrangør, og skriver stadig nye arrangement for orkester som KORK, Kristiansand Symfoniorkester og Stavanger Symfoniorkester.

 

Audun Breen er solotrombonist i Oslo-Filharmonien. Han har tidligere vært ansatt som alternerende solotrombone i Göteborgs Symfoniker og solotrombonist i Kristiansand symfoniorkester. Han studerte på Norges Musikkhøgskole og på Guildhall School of Music & Drama.

Audun deltok i London Symphony Brass Academy i 2012, og fikk 2. pris i trombonekonkurransen under Lieksa Brass Week 2015. Mottager av stipend fra Doblougs Stiftelse og fra Statkraft.

 

Clare Farr har vært Kringkastingsorkestrets basstrombonist siden 2013. Etter bachelorstudier i Stavanger og Manchester, fullførte hun hovedfag ved Norges musikkhøgskole i 2001. I sine påfølgende år som frilansmusiker hadde hun lengre kontrakter i bl.a. Oslo-Filharmonien, og vikarierte jevnlig i anerkjente orkester og ensemble i inn- og utland. Hun var i tillegg daglig leder i Ungdomssymfonikerne fra 2006-2012.

Clare jobber også som dirigent og musikkpedagog i Oslo og omegn, og er for tiden dirigent for Sørum skolemusikkorps i Akershus.